Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πόσοι είδαν το 4ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones; (νούμερα)

*
Η σειρά Game of Thrones βαδίζει προς το τέλος της και το 4ο επεισόδιο για τον όγδοο κύκλο με τίτλο “The Last of the Starks” προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πόσοι το είδαν όμως;
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, 11.8 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στο HBO για να το δουν ζωντανά, ενώ συνδυαστικά με τους συνδρομητές του HBO Go και του HBO NOW, ο αριθμός αυτός έφτασε τα 17.2 εκατομμύρια. Το στατιστικό αυτό φέρνει το επεισόδιο λίγο κάτω από το τρίτο του ίδιου κύκλου, όπου και παρακολουθήσαμε την επίθεση του Night King και των White Walkers στο Winterfell.


Δύο επεισόδια έχουν μείνει ακόμη στη σειρά και με την τελική μάχη να αναμένεται πως και πως. Σίγουρα, τα στατιστικά θα κινηθούν και για αυτά τα δύο επεισόδια το ίδιο ψηλά και ίσως πάμε και για νέο ρεκόρ.



Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις του 8ου κύκλου


Επεισόδιο 1: 11.76 εκ. θεατές
Επεισόδιο 2: 10.29 εκ. θεατές
Επεισόδιο 3: 12.02 εκ. θεατές
Επεισόδιο 4: 11.80 εκ. θεατές 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*