Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ εσόδων για την ταινία F9: The Fast Saga

*
Τα έσοδα της παγκόσμιας βιομηχανίας του κινηματογράφου αυξήθηκαν σημαντικά την περασμένη εβδομάδα, λόγω της πρεμιέρας της ταινίας F9: The Fast Saga. Σύμφωνα με την IMAX Distribution, τα έσοδα της ταινίας στην Κίνα ήταν $6,5 εκ. Πρόκειται για την καλύτερη πρεμιέρα της σειράς Fast & Furious στη χώρα αλλά και για ταινία της Universal. Στην Κορέα, τα έσοδα την ημέρα της πρεμιέρας ήταν $160.000, τα περισσότερα για το IMAX box office από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Αντίστοιχα, στο Hong Kong, το F9 σημείωσε το δεύτερο καλύτερο λανσάρισμα στο IMAX box office για το Fast & Furious, με έσοδα $56.000 παρά τις κατά 40% λιγότερες ανοικτές αίθουσες λόγω COVID-19.

Σύμφωνα με τη Universal, τα συνολικά έσοδα της σειράς Fast & Furious σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ξεπεράσει τα $6 δισ. και εκείναι του F9: The Fast Saga βρίσκονται ήδη πάνω από $127 εκ. αριθμός που θα ανέβει κι άλλο, μόλις προσμετρηθούν τα έσοδα του Σαββατοκύριακου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*