Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ τηλεθέασης για το τρίτο επεισόδιο της σειράς Game of Thrones

*
Η όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς Game of Thrones σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο, κάτι που προφανώς δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού. Μάλιστα το πρόσφατο επεισόδιο με τίτλο “The Long Night” κυριολεκτικά καθήλωσε τους οπαδούς της σειράς παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, 12,02 εκ. τηλεθεατές παρακολούθησαν σε πρώτη προβολή και αν στο νούμερο αυτό προστεθούν όσοι προτίμησαν το HBO GO και το HBO NOW, το σχετικό νούμερο φτάνει τα 17,8 εκ. που είναι ρεκόρ για τη σειρά αλλά και το τηλεοπτικό δίκτυο. Το προηγούμενο ρεκόρ δεν κράτησε για πολύ και ανήκε στο επεισόδιο "Winterfell", το πρώτο δηλαδή της 8ης σεζόν, που παρακολούθησαν σε πρώτη προβολή 17,4 εκ. άνθρωποι. Από τότε ο συνολικός αριθμός προβολών έχει φτάσει τα 38 εκ. Επιπλέον κατά τη διάρκεια προβολής του "The Long Night" υπήρξαν 7,8 εκ. σχετικά tweets αριθμός που αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ. Για να δούμε, ποια θα είναι τα επόμενα επιτεύγματα της δημοφιλούς σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*