Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρομπότ κλέβει τα ρούχα του Tom Hiddleston στο νέο διαφημιστικό του Loki (video)

*
Ένα νέο διαφημιστικό για τη σειρά Loki της Marvel Studios έκανε την εμφάνισή του. Στο νέο video, ο Loki βρίσκεται στα κεντρικά της Time Variance Authority όπου ένα ρομπότ του κλέβει τα ρούχα, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε ορισμένες ακόμα νέες σκηνές του show που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 9 Ιουνίου.

Το Loki υποδύεται ο Tom Hiddleston, ο οποίος εμφανίζεται μαζί με τους Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Borderlands), Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead), Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Sasha Lane (American Honey) και Wunmi Mosaku (Lovecraft Country). Σκηνοθέτης είναι η Kate Herron και ο Michael Waldron (Rick and Morty, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) είναι ο βασικός σεναριογράφος και executive producer του show.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το σχετικό video, το οποίο ανάρτησε χρήστης του Twitter.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*