Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε 7 νέες ευρωπαϊκές αγορές το Disney+

*
Η Disney επεκτείνει το Disney+ σε ακόμη περισσότερες αγορές εντός Ευρώπης και κάνει σχετικές ανακοινώσεις εν μέσω πανδημίας. Η γνωστή πλατφόρμα streaming είναι πλέον διαθέσιμη σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία και Αυστρία με μηνιαία συνδρομή που φτάνει τα €5,99 ή ετήσια συνδρομή που φτάνει τα €59,99. Στη βιβλιοθήκη του Disney+ περιλαμβάνονται παραγωγές της Disney, της Pixar, της Marvel, του Star Wars franchise, αλλά και του National Geographic. Ακόμη, οι θεατές μπορούν να βρουν σειρές όπως το Mandalorian και τα επεισόδιά της θα διατίθενται όπως στις ΗΠΑ, δηλαδή ένα νέο κάθε εβδομάδα. Το Disney+ ήταν προγραμματισμένο να διατεθεί και στη Γαλλία, ωστόσο λόγω του κορονοϊού, το λανσάρισμα στην αγορά αυτή πάει λίγο πίσω. Αναμένουμε νεότερα για το πότε θα το δούμε και στη χώρα μας, με τα αισιόδοξα σενάρια να μιλούν για μετά το καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*