Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Blu-ray έκδοση έρχεται η τηλεοπτική σειρά The Adventures of Sonic the Hedgehog των 90s

*
Η κλασική σειρά The Adventures of Sonic the Hedgehog που προβαλλόταν στα 90s, επιστρέφει σε μορφή Blu-ray. Η Discotek Media ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως και τα 65 επεισόδια θα κυκλοφορήσουν σε μορφή Blu-ray τον Φεβρουάριο του 2022 στην αγορά της Β. Αμερικής (Region A) και θα είναι όσο πιο κοντά στην master έκδοση γίνεται. Η ανάλυση των επεισοδίων θα παραμείνει μεν στα επίπεδα standard definition, μιας και η προβολή τους έγινε με αυτά τα δεδομένα, άρα και θα μπορείτε να τα δείτε σε 480p. Το πακέτο αγοράς περιλαμβάνει δύο δίσκους. Ο πρώτος θα έχει τα πρώτα 50 επεισόδια και ο δεύτερος τα υπόλοιπα, μαζί με κάποια άλλα ειδικά αφιερώματα. Η σειρά δημιουργήθηκε από την DiC Entertainment και τη SEGA και προβλήθηκε στις ΗΠΑ από το 1993 έως και το 1996.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*