Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε διαδικασία παραγωγής σειρά The Secret World

*
Τελευταία παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα γύρω από το The Secret World franchise και θα έλεγε κανείς ότι με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Secret World Legends, επιχειρείται κάτι σαν αναβίωσή του. Τώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Funcom το επόμενο βήμα είναι η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Infinitum Nihil του Johnny Depp, της Gudrun Giddings, του Jake Hart, του Christi Dembrowski και του Sam Sarkar. Η έμπνευση θα αντληθεί από τον ΜΜΟ τίτλο The Secret World, αλλά καια από το πρόσφατο shared-world RPG Secret World Legends. Το πρώτο επεισόδιο έχει γραφτεί από τον James V. Hart (Hook, Dracula και Contact), σε συνεργασία με τον Jake Hart και η πλοκή της σειράς θα αφηγείται την ιστορία μια ομάδας μυστικών πρακτόρων που διαχειρίζονται τη διαμάχη μεταξύ των Illuminati, Dragon και Templar. Πέρα από τον πραγματικό κόσμο, το σενάριο θα επεκτείνεται σε μύθους και θρύλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*