Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε διπλό ρόλο στην ταινία Gemini Man ο Will Smith

*
Η Paramount Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για το sci-fi thriller Gemini Man, που σκηνοθετεί ο Ang Lee. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία ενός βετεράνου εκτελεστή που ονομάζεται Henry Brogan, ο οποίος προσπαθεί να βγει στη σύνταξη. Όμως στοχοποιείται από ένα μυστηριώδη νεαρό πράκτορα, που μπορεί και μαντεύει την κάθε του κίνηση. Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκονται οι Jerry Bruckheimer και David Ellison μαζί με τους Smith, James Lassiter, Dana Goldberg και Don Granger. Τον πρωταγωνιστή Will Smith, που παίζει διπλό ρόλο, πλαισιώνουν οι Clive Owen (Closer, Children of Men), Mary Elizabeth Winstead (Birds of Prey) και Benedict Wong (MCU, Deadly Class). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*