Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε προχωρημένο στάδιο παραγωγής η σειρά Alexander the Great για τον Μέγα Αλέξανδρο

*
Όπως ανακοίνωσε η Starlings Entertainment, η παραγωγή της σειράς Alexander the Great βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα και η σειρά θα αφηγείται τα κατορθώματα ενός από τους πιο ισχυρούς ηγέτες της αρχαίας Ελλάδας. Στην ομάδα παραγωγής μετέχει και η ελληνική Antenna Group και είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο η ελληνική κουλτούρα της εποχής εκείνης.

Η σειρά είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στον Ben Silverman και την Propagate, ενώ το σενάριο για το επεισόδιο πιλότο έχει γράψει ο Michael Hirst, δημιουργός των Vikings και The Tudors. Τέλος, συμμετοχή στα γυρίσματα θα έχουν οι εταιρείες G5 και ZDF Enterprises.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*