Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε συζητήσεις για το ρόλο του πρωταγωνιστή σε ταινία Duke Nukem o John Cena

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Hollywood Reporter, ο αστέρας του WWE John Cena βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία που θα είναι εμπνευσμένη από το Duke Nukem franchise. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Platinum Dunes του Michael Bay και για την ώρα, δεν υπάρχει όχι μόνο σκηνοθέτης, αλλά ούτε καν κάποιο σενάριο. Λογικά αυτά θα είναι τα επόμενα βήματα, εφόσον ο Cena συμφωνήσει με την παραγωγή. Ο διάσημος παλαιστής έχει τα τελευταία χρόνια αναλάβει ρόλο σε αρκετές ταινίες, όπως οι The Marine, 12 Rounds, Legendary, The Reunion, Trainwreck, Sisters, Daddy’s Home και The Wall. Πρόσφατα δάνεισε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή της ταινίας κινουμένων σχεδίων Ferdinand και αναμένουμε να τον δούμε στο επερχόμενο prequel της σειράς ταινιών Transformers, Bumblebee: The Movie. Έχοντας στο ενεργητικό του 16 παγκόσμια πρωταθλήματα στο WWE, η ενδεχόμενη ενσάρκωση του Duke Nukem που έχει εμφανιστεί σε 19 παιχνίδια, μοιάζει με το απόλυτο σμίξιμο δύο υπερηρώων. Αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*