Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ταινία και σειρά θα μεταφερθεί στο It Takes Two

*
Σε συνεργασία με την dj2 Entertainment, η Hazelight θα μεταφέρει το άκρως επιτυχημένο It Takes Two στις κινηματογραφικές αίθουσες και στην τηλεόραση.

"Η δημιουργία του κόσμου και της ιστορίας του It Takes Two ήταν μια αρκετά διασκεδαστική διαδικασία για εμένα και την ομάδα μου. Από τη στιγμή που έχει ένα σενάριο με πολλούς παλαβούς χαρακτήρες και τρελές στιγμές δράσης co-op, έχει σημαντικές προοπτικές για μία εξαιρετική μετάφορά σε ταινία ή τηλεοπτική σειρά", δήλωσε ο ιδρυτής και creative director της Hazelight, Josef Fares.


Από πλευράς του, ο CEO και ιδρυτής της dj2 Entertainment, Dmitri M. Johnson πρόσθεσε ότι αισθάνεται τιμή που θα συνεργαστεί με την εκπληκτική ομάδα της Hazelight Studios και όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το gaming έχει λατρέψει τον Cody, τη May, τη Rose και το Dr. Hakim.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*