Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά Event Horizon ετοιμάζει το Amazon

*
Οι Amazon και Paramount Television ετοιμάζουν σειρά που θα βασίζεται στη sci-fi horror ταινία Event Horizon του 1997, αν πηγές μέσων του εξωτερικού επαληθευτούν. Ο Adam Wingard (Blair Witch, You’re Next, Death Note) θα είναι executive producer και σκηνοθέτης της σειράς, ο οποίος σκηνοθετεί και το Godzilla vs. Kong που αναμένεται στις αίθουσες των κινηματογράφων μέσα στο 2020.

Οι υπόλοιποι executive producers λέγεται πως θα είναι οι Larry Gordon, Lloyd Levin και Jeremy Platt. Οι Gordon και Levin ήταν μεταξύ των παραγωγών της original ταινίας, την οποία σκηνοθέτησε ο Paul W. S. Anderson με σενάριο του Philip Eisner. Η ταινία Event Horizon αφορούσε στην εξαφάνιση ενός διαστημόπλοιου που επιχείρησε να δημιουργήσει μια τεχνιτή μαύρη τρύπα ώστε να ταξιδέψει σε μακρινά σημεία του γαλαξία.


Όταν το διαστημόπλοιο εμφανίστηκε ξανά, ξεκίνησε μια αποστολή διάσωσης από ένα crew το οποίο ανακάλυψε πως το διαστημόπλοιο ταξίδεψε σε μια χαοτική διάσταση από την οποία επέστρεψε φέρνοντας θανατηφόρους κινδύνους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*