Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά Moon Knight έρχεται στο Disney Plus

*
Στο πλαίσιο του D23, η Disney ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια σειρά Moon Knight, η οποία θα προστεθεί στη συνδρομητική της πλατφόρμα video streaming Disney Plus. Το Moon Knight βασίζεται στον ομώνυμο υπερ-ήρωα που πολεμά το έγκλημα και που από τους Avengers μεταφέρθηκε στα βιβλία Spider-Man και Hulk. Η νέα σειρά θα έρθει στο Disney Plus το 2022 και την ανακοίνωση έκανε ο Kevin Feige, ακολουθώντας τις αντίστοιχες που έγιναν για τα Ms. Marvel και She-Hulk. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για το cast και την ιστορία, παρά μόνο ότι ανήκει στο MCU Disney Plus timeline μετά το Hawkeye το 2021. Το λογότυπο είναι το μοναδικό στοιχείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.



Ο Moon Knight δημιουργήθηκε το 1975 από τους Doug Moench και Don Perlin. Άλλες σειρές που ανακοινώθηκαν από το MCU για το Disney Plus είναι οι: The Falcon and the Winter Soldier, Loki, WandaVision, Hawkeye και το animated What If?. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*