Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά National Treasure ετοιμάζει το Disney+

*
Μια σειρά για το National Treasure ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το Disney+. Την επιβεβαίωση της πληροφορίας έφερε δήλωση του Jerry Bruckheimer σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ο οποίος και σημείωσε πως πρόκειται για το κλασικό concept που έχουμε δει στις ταινίες, αλλά με πιο νεαρής ηλικίας cast. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Nicolas Cage θα συμμετέχει ξανά ως Benjamin Franklin Gates, ωστόσο η νέα ταινία που ετοιμάζεται (και επίσης επιβεβαιώθηκε) θα έχει το ίδιο cast με τις δύο πρώτες. Και οι δύο παραγωγές πάντως (ταινία και σειρά) είναι σε αρχικά στάδια. Το σενάριο της ταινίας γράφεται αυτή τη στιγμή, ενώ η τηλεοπτική σειρά έχει ένα μόλις ολοκληρωμένο σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο. Το National Treasure είναι ένα ακόμη franchise της Disney που έρχεται στην πλατφόρμα Disney Plus και αναμένεται να έχει και συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*