Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά live action εμπνευσμένη από το Lost Judgment βρίσκεται στα σκαριά

*
Ο Ιάπωνας ηθοποιός και ποπ σταρ Takuya Kimura έκανε το ντεμπούτο του σε παιχνίδι με το Judgment, ενώ συνέχισε τον ρόλο του και στο sequel του παιχνιδιού με τον τίτλο Lost Judgment. Τώρα φαίνεται πως υπάρχουν κάποια μη επιβεβαιωμένα σχέδια σχετικά με την μεταφορά του παιχνιδιού στις οθόνες ως σειρά live-action.

Ο Kimura παλαιότερα ήταν μέλος μία μπάντας με την ονομασία Smap, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε και ένα από τα διασημότερα πρόσωπα της ιαπωνικής τηλεόρασης αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές και σειρές. Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και έχει δώσει την φωνή του στον Howl στην ταινία του Studio Ghibli «Howl's Moving Castle».


Σύμφωνα με ένα ιαπωνικό δημοσίευμα , το παιχνίδι της Sega θα αποτελέσει την βάση για την τηλεοπτική μεταφορά για την Asahi Television. Αυτό επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά ο προσωρινός τίτλος της σειράς λέγεται πως θα είναι Sabakarezaru, το οποίο σημαίνει «Η αδικημένη». Ο πλήρης τίτλος του Lost Judgment είναι Lost Judgment: Sabakarezaru Kioku ή αλλίως "η Αδικημένη μνήμη"). Σύμφωνα με μία άλλη πηγή φαίνεται πως υπάρχουν και κάποια πλάνα και για την παραγωγή ταινίας.

Ο Kimura φαίνεται πως εμπλέκεται στην σειρά και μάλλον δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την Τρίτη σεζόν του επιτυχημένου αστυνομικού δράματος BG Personal Bodyguard. Η συγκεκριμένη σειρά ξεκίνησε στην Ιαπωνία το 2018 και η δεύτερή της σεζόν παίχτηκε το 2020. Μέσα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Kimura δεν ήθελε να συνεχίσει με Τρίτη σεζόν και σε ένα άλλο δράμα με νομική θεματολογία που λεγόταν Hero. Ίσως να μην είναι οπαδός των τρίτων σεζόν των σειρών γιατί καταλήγουν να συγκρίνονται με τις προηγούμενες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*