Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά κινουμένων σχεδίων Fast and Furious από το Netflix

*
To γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί οκτώ ταινίες Fast and Furious, σημαίνει ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει το franchise και διψάει για νέο περιεχόμενο. Αυτή τη φορά, μέσω της συμφωνίας που υπάρχει σε ισχύ μεταξύ Netflix και DreamWorks, η σειρά θα επεκτείνει το κοινό της σε νεαρές ηλικίες, με μια παραγωγή κινουμένων σχεδίων. Η νέα αυτή σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τον Tony Toretto, έναν έφηβο που ακολουθεί τα βήματα του ξαδερφού του Dom (ο ρόλος του Vin Diesel στις ταινίες). Η περιπέτεια ξεκινάει όταν μια κυβερνητική οργάνωση στρατολογεί τον Tony, προκειμένου να διεισδύσει σε μια κορυφαία διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου, που σχετίζεται με την παγκόσμια κυριαρχία. Από πλευράς της η αντιπρόεδρος της Netflix Melissa Cobb, δηλώνει ενθουσιασμένη για τις νέες δυνατότητες που παρέχει η συνεργασία με την DreamWorks Animation και όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει η δουλειά για τη νέα σειρά, που θα μεταφέρει σε κινούμενα σχέδια, τη δράση, το χιούμορ και τη λάμψη των ταινιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*