Το Netflix προετοιμάζει σειρά με θέμα τον στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρο. Ανάμεσα στις χώρες που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα είναι η Αίγυπτος και το Μαρόκο. Πρόκειται για βρετανική παραγωγή και η όαση Siwa στην Αίγυπτο θα αποτελέσει το σημείο έναρξης των γυρισμάτων. Αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Φεβρουάριο και για το σκοπό αυτό ο σκηνοθέτης Jack Holland έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί το Κάιρο από 23 έως και 26 Ιανουαρίου.
Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, πέρα του ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ben Whishaw, που υποδύθηκε τον “Q” στην τελευταία ταινία James Bond, θα έχει ενεργή ανάμειξη στο project. Ιστορικά, η Siwa έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μιας και εκεί οι τοπικοί ιερείς τον προσφώνησαν Φαραώ της Αιγύπτου.

Μόλις 2,5 εκ. αποστολές Xbox Series X και Xbox Series S στα καταστήματα για το 2026 προβλέπει εταιρεία αναλύσεων
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity