Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκηνοθέτης και πρώτο trailer για την ταινία Ghostbusters 3

*
Τελικά ο Jason Reitman αποφάσισε να συνεχίσει το έργο που άφησε ο πατέρας του. Γιος του Ivan Reitman, δημιουργού της original ταινίας Ghostbusters, ο Jason θα σκηνοθετήσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών για λογαριασμό της Sony Pictures και ταυτόχρονα έχει βοηθήσει στη συγγραφή του σεναρίου. Έτερος σεναριογράφος είναι ο Gil Kenan. Η ταινία θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2020 και θα αποτελεί συνέχεια των γεγονότων της παραγωγής του 1984, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Bill Murray, Dan Aykroyd και Harold Ramis. Τα γυρίσματα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το προσεχές καλοκαίρι και κανείς δεν μπορεί να πει αν μέλη από το τότε cast θα έχουν την οποιαδήποτε συμμετοχή. Ακολουθεί το πρώτο teaser για την ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*