Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάει τα ρεκόρ στο box office η Disney το 2019

*
Η Disney έχει σημειώσει περισσότερα έσοδα από οποιοδήποτε άλλο στούντιο μέσα σε ένα έτος, και αυτό μόνο στους 7 πρώτους μήνες του 2019. Το ποσό ανέρχεται στα $7,67 δισεκατομμύρια, κάτι που κάνει φανερό το πόσο τεράστια είναι πλέον η Disney. Ένα μεγάλο φυσικά μέρος της επιτυχίας οφείλεται στο Avengers: Endgame ($2,8 δισεκατομμύρια έσοδα), στις καλές επιδόσεις των The Lion King, Aladdin και το Toy Story ($900 εκατομμύρια) της  Pixar.

Το 2020 αναμένεται πιο ήρεμο έτος για το στούντιο, που όμως θα έχει σίγουρα κάποιες αναμενόμενες παραγωγές στους κινηματογράφους, όπως τις live-action ταινίες Mulan και 101 Dalmatians, τα Black Widow και The Eternals της Marvel, καθώς και το Onward της Pixar. Ύστερα μάλιστα από την εξαγορά της 20th Century Fox, η Disney θα φέρει το όνομά της και στις παραγωγές West Side Story, New Mutants, Bob’s Burgers και the King’s Man.


Βέβαια, προ των πυλών είναι και το Disney+, η streaming πλατφόρμα του στούντιο που θα ανταγωνιστεί το Netflix, για το οποίο η Disney εκτιμά περισσότερους από 12 εκατομμύρια συνδρομητές πριν το τέλος του 2020 και μεταξύ 60 και 90 εκατομμύρια μέσα στην πρώτη του πενταετία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*