Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στo Paramount+ (αντί για το Showtime) θα προβληθεί τελικά η σειρά Halo το 2022

*
Οι επικεφαλής της ViacomCBS ανακοίνωσαν πως η πολυ-αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Halo δεν θα προβληθεί τελικά μέσω του Showtime, αλλά μέσω του Paramount+. Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στα γεγονότα και τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς του Xbox και είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Στην διαδικασία των γυρισμάτων και της παραγωγής γενικότερα θα συμμετέχουν η 343 Industries, η Amblin Entertainment και το Showtime. Steven Spielberg, Darryl Frank και Justin Falvey θα είναι οι executive producers, μαζί με τους Steven Kane (Starship Troopers) και Kyle Killen (Awake). Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Otto Bathurst, ενώ θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Pablo Schreiber (American Gods), Natasha McElhone (Ronin, Avengers: Age of Ultron και The Witcher) Και Kate Kennedy (Catastrophe). Η σειρά έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο φιλόδοξη στην ιστορία του Showtime» και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι υψηλές προσδοκίες. Η πρεμιέρα της σειράς είχε προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2021, ωστόσο η κατάσταση με τον κορονοϊό τα πήγε όλα πίσω. Μέχρι στιγμής έχει γυριστεί το 60% του πρώτου κύκλου που θα αποτελείται από 9 επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*