Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 214 εκ. η βάση συνδρομητών του Netflix

*
Με σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία του το Netflix, αφού σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ανέβασε την βάση συνδρομητών του στα 214 εκ. Ο αριθμός αυτός κλείνει το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της εταιρείας με 4.4 εκ. νέους συνδρομητές, κάτι που αποδεικνύει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν αρκετά συγκρατημένες. Στην άνοδο αυτή φαίνεται πως έχει μετρήσει αρκετά η άνοδος σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, αφού οι μισοί νέοι χρήστες έχουν έδρα στην Ασία και τις χώρες του Ειρηνικού, ενώ 1.8 εκ. χρήστες προστέθηκαν από τις προαναφερθείσες περιοχές. Τα έσοδα του Netflix αυξήθηκαν κατά 16% αι έφτασαν τα 7.5 δισ. δολάρια. Η πλατφόρμα συνεχίζει να φέρνει νέες παραγωγές και μετά το φρένο που μπήκε παντού με την πανδημία, τα γυρίσματα προχωρούν. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει και στο gaming και σύντομα θα προσφέρει στην ίδια τιμή συνδρομής και κάποιους τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*