Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα Ted Lasso και Squid Game οι περισσότερες υποψηφιότητες των φετινών SAG Awards

*
Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες των SAG Awards με Netflix και Apple να έχουν την τιμητική τους. Το Netflix σύλλεξε υποψηφιότητες σχεδόν σε κάθε κατηγορία, με τα The Power of the Dog (τρεις υποψηφιότητες) και Squid Game (4 υποψηφιότητες) να ξεχωρίζουν για την πλατφόρμα. Από την άλλη, shows του Apple TV κατάφεραν να αποσπάσουν επίσης πολλές υποψηφιότητες με τα The Morning Show (4 υποψηφιότητες) και Ted Lasso (5 υποψηφιότητες) να τα πηγαίνουν καλύτερα από όλα.

Εκτός των Netflix και Apple TV, υπήρξαν δύο ακόμη streaming υπηρεσίες που είχαν σοβαρή παρουσία στις φετινές υποψηφιότητες των SAG Awards. Η μια είναι το Amazon Prime με παραγωγές όπως Being the Ricardos και The Tender Bar, ενώ η άλλη είναι το Disney Plus με τις σειρές Loki και The Falcon and the Winter Soldier.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική λίστα υποψηφιοτήτων των φετινών SAG Awards κάνοντας ένα κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*