Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα πλάνα της Disney η αναβίωση των Muppets

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter εν όψη της έναρξης λειτουργίας της streaming υπηρεσίας της, η Disney σκοπεύει να επαναφέρει στο προσκήνιο τα δημοφιλή Muppets υπό μορφή τηλεοπτικής σειράς. Εφόσον τα παραπάνω αποδειχτούν αληθινά, τότε θα πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια της Disney να αναβιώσει το δημοφιλές franchise που εξαγόρασε το 2004. Η πρώτη απόπειρα ήταν μια σειρά για λογαριασμό του ABC που δεν άντεξε παραπάνω από μία σεζόν. Όσο για τη streaming υπηρεσία της εταιρείας, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα, η λειτουργία της θα ξεκινήσει μέσα στο 2019. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α. και ανάλογα με την αποδοχή της εκ μέρους του κοινού, θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*