Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά δύο ακόμη σειρές στο σύμπαν του Star Trek

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Times, στα σκαριά βρίσκονται δύο ακόμα σειρές στο σύμπαν του Star Trek. Συγκεκριμένα, η πρώτη φαίνεται πως θα είναι ένα spinoff του Section 31 με την Michelle Yeoh να επιστρέφει στο ρόλο της Empress/Captain Georgiou. Η δεύτερη προορίζεται για το νεανικό κοινό και θα λάβει χώρα στο Starfleet Academy.

Σε άλλα νέα που αφορούν το σύμπαν του Startrek, η επόμενη επιβεβαιωμένη προσθήκη στο franchise είναι το Strange New Worlds spinoff. Οι Anson Mount, Ethan Peck και Rebecca Romijn θα επιστρέψουν για την νέα σειρά, που ακόμα δεν έχει οριστική ημερομηνία πρεμιέρας. Τέλος, ο σκηνοθέτης του WandaVision Matt Shakman θα είναι επικεφαλής της επόμενης ταινίας Star Trek.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*