Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά η live action μεταφορά του manga Hellsing από τον σεναριογράφο του John Wick

*
Ο Derek Kolstad, γνωστός από την δουλεία του στο σενάριο των ταινιών John Wick, σε συνεργασία με την Amazon Studios, θα μεταφέρει το manga Hellsing σε ταινία live action. Το Hellsing, δημιουργήθηκε από τον Kouta Hirano, με το manga να κυκλοφορεί από το 1997 έως το 2008. Η δημιουργία του Hirano μεταφέρθηκε και στην μικρή οθόνη ως anime, το 2001.

Ο Kolstad δηλώνει μεγάλος φαν της σειράς, και σημειώνει πως από τότε που ο αδερφός του τον εισήγαγε στον κόσμο της, έχει εμμονή μαζί της. Ακόμα ένας παραγωγός του project, ο Jason Lust, φαίνεται ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να δουλέψει με την εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργηθεί αλλά και με την Amazon, που τους δίνει την ευκαιρία, να παρουσιάσουν μια σύγχρονη διασκευή του Δράκουλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*