Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά νέο animated για το Ghost in the Shell

*
Η Production I.G ανακοίνωσε πως εργάζεται ήδη για τη δημιουργία μια νέας ταινίας animated που θα βασίζεται στο κόσμο του Ghost in the Shell. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την αρχική ταινία που προβλήθηκε το 1995, με τους Kenji Kamiyama και Shinji Aramaki να παίρνουν ξανά τα ινία της σκηνοθεσίας. O Kamiyama στο παρελθόν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο κόσμο του Ghost in the Shell, ενώ όταν κάποιος από τους φαν τον ρώτησε εάν υπάρχει ενδεχόμενο για τρίτη σεζόν του Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, απάντησε πως όταν στο μέλλον θα έχει κάτι νεότερο θα το μοιραστεί με τον κόσμο.



Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία προβολής, καθώς είναι αρκετά νωρίς ακόμα, όμως στο μέλλον σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*