Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά το sequel του Detective Pikachu

*
Φαίνεται ότι η Legendary Pictures είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη για την επιτυχία της ταινίας Detective Pikachu. Διαφορετικά δεν θα είχε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την παραγωγή του sequel. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Legendary Pictures έχει ήδη αναθέσει στον Oren Uziel (22 Jump Street), τη συγγραφή του σεναρίου. Το ρεπερτόριο του Uziel περιλαμβάνει επίσης τις ταινίες The Cloverfield Paradox, Freaks of Nature, Supergirl, Men in Black: International, Mortal Kombat και Sonic the Hedgehog. Στο επερχόμενο Detective Pikachu τη φωνή του στον πρωταγωνιστή δανείζει ο Ryan Reynolds με τους Justice Smith και Kathryn Newton να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*