Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα τέλη του 2020 το πρώτο sequel του Avatar

*
Μπορεί το Avatar του James Cameron να κοντεύει μια δεκαετία από τη στιγμή της προβολής του, όμως τα sequels του δεν ιδρώνουν από τέτοια νούμερα. Κάπως έτσι μάθαμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει κάθε μια από τις τέσσερις νέες ταινίες, με την πρώτη να αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Η τρίτη κατά σειρά ταινία αναμένεται σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Δεκεμβρίου 2021, με το franchise να κάνει διάλειμμα τριών ετών για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2024. Η πέμπτη και, μάλλον, τελευταία ταινία αναμένεται στις 19 Δεκεμβρίου 2025, 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Avatar.



Το πόσο πιστές θα μπορέσουν να παραμείνουν οι παραπάνω ημερομηνίες μένει να φανεί στην πράξη. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το πρώτο sequel είχε αρχικό πλάνο κυκλοφορίας εντός του 2016. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*