Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματάει η παραγωγή του Witcher Season 2 για το Netflix λόγω κορονοϊού

*
Μπορεί το Netflix να μην είχε διακόψει μέχρι σήμερα την παραγωγή της δεύτερης σεζόν για τη σειρά Witcher, ωστόσο η σχετική απόφαση πάρθηκε τώρα, μετά τα πάρα πολλά κρούσματα του κορονοϊού. Η απόφαση αυτή έρχεται με σκεπτικό την προστασία των πρωταγωνιστών και όσων εμπλέκονται στα γυρίσματα, αφού οι φόβοι για περισσότερους ασθενείς αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Μέσα σε όλα τα άλλα, να σημειώσουμε ότι η παραγωγή είχε δώσει το πράσινο φως να συνεχιστούν τα γυρίσματα μέχρι νεοτέρας, ωστόσο υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις από την κοινότητα και με το φόβο να δημιουργηθεί πρόβλημα, το Netflix έδωσε σχετική εντολή. Άρα, όπως είναι λογικό, και αυτή η σειρά θα καθυστερήσει να επανεμφανιστεί με το νέο κύκλο επεισοδίων της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*