Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματάει ξανά η παραγωγή της ταινίας Batman, θετικός στον κορονοϊό ο Robert Pattinson

*
Τα γυρίσματα της ταινίας The Batman του Matt Reeves σταματούν και πάλι, αυτή τη φορά γιατί ο πρωταγωνιστής Robert Pattinson εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορονοϊό. Και όλα αυτά μετά την πρόσφατη απόφαση της Warner Bros. Pictures να ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο, μετά την άρση του lockdown. Η εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς να επιβεβαιώσει πως ο θετικός στον κορονοϊό είναι ο εν λόγω ηθοποιός και αρκέστηκε απλά στο να αναφέρει πως θα ακολουθηθούν όλα τα επίσημα πρωτόκολλα. Την πληροφορία πως πρόκειται περί του Pattinson ξεκίνησε να δημοσιεύει το Vanity Fair, το οποίο και αναφέρει πως έχει επίσημες επιβεβαιώσει από πολλαπλές πηγές στην Warner. Ούτε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού έχει απαντήσει ακόμη. Υπενθυμίζεται πως η πρεμιέρα της ταινίας έχει μεταφερθεί ήδη από τον Απρίλιο στον Οκτώβριο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*