Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Nova παραμένουν τα δικαιώματα της Metro Goldwyn Mayer (MGM)

*
H Nova ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας της με την Metro Goldwyn Mayer (MGM) για αποκλειστικό περιεχόμενο (σειρές και ταινίες) και πρώτες προβολές. Η συμφωνία περιλαμβάνει την 25η ταινία James, καθώς και όλες τις προηγούμενες. Ακόμη, τον τρίτο κύκλο της βραβευμένης με Emmy σειράς The Handmaid’s Tale, αλλά και τις ταινίες Vice, Tomb Raider, Death Wish, Creed II, The Girl in the Spider’s Web, Legally Bolde 3, The Addams Family, Where'd you go Bernadette, Overboard, Booksmart,  The Hustle, Fighting With my Family και την ταινία κινουμένων σχεδίων Sherlock Gnomes. Στη συμφωνία περιλαμβάνονται ακόμη κλασικές ταινίες όπως τα Some Like It Hot, The Barefoot Contessa, Sayonara, The Good, the Bad and the Ugly, Α Fistful of Dollars και For a few Dollars More, αλλά και σειρές ταινιών, όπως η τριλογία The Hobbit, Rocky και Pink Panther.



Η νέα συμφωνία με την MGM συμπεριλαμβάνει δικαιώματα για την διανομή περιεχομένου σε laptop, tablet και smart phones, μέσω των Nova Go και Nova On Demand, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*