Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα η εισαγωγή της σειράς Resident Evil: Infinite Darkness του Netflix (video)

Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix δημοσίευσε την εναρκτήρια σκηνή της σειράς anime Resident Evil: Infinite Darkness, ενώ απέχουμε σχεδόν ένα μήνα από την πρεμιέρα. To video που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια επικεντρώνεται στον Jason και τους US Army Mad Dogs. Τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε ένα ελικόπτερο, ένα άλλο συντρίνβεται σε κοντιίνή απόσταση. Ο Jason και η ομάδα του αποφασίζουν να μην πειθαρχήσουν τις διαταγές και μάχονται με τους στρατιώτες της Penamstan, για να σώσουν του επιζώντες.

Το Resident Evil: Infinite Darkness θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix στις 8 Ιουλίου 2021. Ο Nick Apostolides και η Stephanie Panisello, επιστρέφουν και δανείζουν τις φωνές τους στον Leon και την Claire, όπως συνέβη και στο remake του Resident Evil 2 που κυκλοφόρησε το 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*