Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από το Space Jam: A New Legacy με τον Lebron James

*
Η πρεμιέρα του Space Jam: A New Legacy πλησιάζει σιγά, σιγά και μέσω του Entertainment Weekly έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες επίσημες εικόνες από την παραγωγή. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται η περίληψη του σεναρίου, που είχε διαρρεύσει πριν μερικές μέρες σύμφωνα με το οποίο ο Lebron James προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τον γιό του Dom (Ceyair J. Wright), που ενδιαφέρεται περισσότερο να δημιουργεί παιχνίδια, παρά να παίζει με αυτά. Οι ικανότητες του Dom πέφτουν στην αντίληψη του AI G Rhythm (Don Cheadle), ενός ανθρωποειδούς, που προσελκύει πατέρα και γιό στο "the Warner 3000 entertainment 'Server-verse'", ένα επικό αγώνα basket, που θα βάλει τέλος στη διαμάχη μεταξύ των ακόλουθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σενάριο το Space Jam: A New Legacy έχουν γράψει οι Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler και Terence Nance. Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Ryan Coogler, που βρίσκεται και στην ομάδα της παραγωγής, μαζί με τους James, Maverick Carter και Duncan Henderson. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2021, στις κινηματογραφικές αίθουσες και τη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*