Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα τα πρώτα λεπτά της δέκατης σεζόν του The Walking Dead (trailer)

Δυο μέρες πριν την πρεμιέρα της δέκατης σεζόν της σειράς The Walking Dead, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την εναρκτήρια σκηνή του πρώτου επεισοδίου. Πλέον έχει μπει η άνοιξη. Έχουν περάσει λίγοι μήνες αφότου η ομάδα με όσους έχουν επιζήσει τόλμησε να περάσει στην περιοχή Whisperer, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι κοινότητες προσπαθούν να συνέλθουν μετά την επίδειξη δύναμης της Alpha, αρνούμενες να αποδεχτούν τα νέα όρια που έχουν τεθεί. Ταυτόχρονα οργανώνονται και ετοιμάζονται για μια μάχη που δείχνει αναπόφευκτη.

Στα επεισόδια του δέκατου κύκλου πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory, Dan Fogler, Samantha Morton, Ryan Hurst, Thora Birch και Kevin Carroll.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*