Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα το trailer του Crazy Rich Asians

*
H Warner Bros Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την παραγωγή Crazy Rich Asians. Η πλοκή ακολουθεί την Rachel Chu (Constance Wu), μόνιμο κάτοικο της Νέας Υόρκης που συντροφεύει το μνηστήρα της Nick Young (Henry Golding), στο γάμο του καλύτερού του φίλου στη Σινγκαπούρη. Ενθουσιασμένη που επισκέπτεται πρώτη φορά την Ασία, αλλά γεμάτη άγχος που θα συναντήσει την οικογένεια του Nick, η Rachel βρίσκεται προ εκπλήξεως όταν μαθαίνει λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του Nick. Αυτός δεν είναι απλά γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ασίας, αλλά και ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες. Σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι, παρόλο που το χρήμα δεν μπορεί να εξαγοράσει την ευτυχία, μπορεί πολύ εύκολα να μπερδέψει τις καταστάσεις. Το cast περιλαμβάνει του Constance Wu (Fresh Off the Boat), Gemma Chan (Humans), Lisa Lu (2012), Awkwafina (Ocean’s 8, Neighbors 2), Ken Jeong (the Hangover films) Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery, Crouching Tiger, Hidden Dragon) Henry Golding, Sonoya Mizuno (La La Land), Chris Pang (Marco Polo), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Ronny Chieng (The Daily Show), Remi Hii (Marco Polo) και Nico Santos (Superstore). Η ρομαντική κωμωδία είναι βασισμένη στο ομώνυμο bestseller του Kevin Kwan και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Jon M. Chu (Now You See Me 2). Το Crazy Rich Asians έχει γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε Σινγκαπούρη και Μαλαισία και θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 17 Αυγούστου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*