Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την ταινία The Grinch

*
H Universal Pictures και η Illumination Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την ταινία The Grinch. Το σενάριο έχει να κάνει με ένα πράσινο, μαλλιαρό πλάσμα που έχει ως αποστολή να κλέψει τα Χριστούγεννα και αυτό επειδή οι γιορτινές αυτές μέρες του χαλάνε την ησυχία. Για να το κατορθώσει, μεταμφιέζεται σε Αη Βασίλη και την παραμονή των Χριστουγέννων ετοιμάζεται να θέση σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Όμως, η μικρή Cindy-Lou Who που ζει στην πόλη Who-ville, έχει τα δικά της πλάνα. Προκειμένου να ευχαριστήσει τον Αη Βασίλη που βοηθάει τη μητέρα της η οποία εργάζεται πολλές ώρες, συγκεντρώνει την παρέα της και σκοπεύουν να τον ρίξουν σε παγίδα. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Yarrow Cheney και ο Scott Mosier και την παραγωγή οι Chris Meledandri, Janet Healy and Scott Mosier, Audrey Geisel και Chris Renaud. Η φωνή του Grinch ανήκει στον υποψήφιο για Oscar Benedict Cumberbatch. H πρεμιέρα του The Grinch θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*