Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το City of Lies

*
H Global Road Entertainment δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή City of Lies το σενάριο της οποίας βασιζεται στο βιβλίο LAbyrinth του Randall Sullivan.  Πρόκειται για ένα crime-drama σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Notorious B.I.G. που ακόμα δεν έχει επιλυθεί. Αν ο γνωστός rapper ζούσε, θα ήταν 46 ετών.Ο detective του L.A.P.D. detective Russell Poole (Johnny Depp) έχει ξοδεψει πολλά χρόνια προσπαθώντας να βρει άκρη με την υπόθεση, όμως, έπειτα από δύο δεκαετίες, αυτή δεν έχει ακόμα κλείσει.

Από την άλλη, ο “Jack” Jackson (Forest Whitaker), είναι ένας ρεπόρτερ που σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει τη φήμη και την καριέρα του, βάζει σκοπό να διερευνήσει ο ίδιος τη υπόθεση. Αναζητώντας την αλήθεια Depp και Forest θα συμμαχήσουν και θα αποκαλύψουν ένα ολόκληρο δίκτυο διαφθοράς που συνεχώς διογκώνεται.  Οι δύο άντρες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στη μάστιγα που διοικεί το L.A.P.D. και ολόκληρη την πόλη. Συμπρωταγωνιστούν οι Rockmond Dunbar (Prison Break, Sons of Anarchy), Neil Brown Jr. (Straight Outta Compton), Xander Berkeley (The Walking Dead) και Shea Whigham (Boardwalk Empire). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brad Furman (The Infiltrator, The Lincoln Lawyer) και το σενάριο έχει γράψει ο Christian Contreras. Το θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*