Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη σκηνοθετική ομάδα της σειράς The Last of Us o Neil Druckmann

*
O Neil Druckmann αναμένεται να είναι ένας από τους σκηνοθέτες της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us. Η πληροφορία προέρχεται από μια ανανεωμένη λίστα με την ομάδα παραγωγής που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Directors Guild του Καναδά και ο συν-πρόεδρος της Naughty Dog θα είναι ένας από τους πέντε που θα καθίσουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το πρώτο επεισόδιο, ως γνωστόν, θα σκηνοθετήσει το Kantemir Balagov.

Η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us είναι η πρώτη που πραγματοποιεί η PlayStation Productions, ένα studio που δημιούργησε η Sony Interactive Entertainment για να φέρει τα video games IPs της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Το σενάριο γράφει ο επίσης σκηνοθέτης και παραγωγός, Craig Mazin, σε συνεργασία με τον Neil Druckmann. Η παραγωγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022 και θα καλύπτει τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*