Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Amazon τα δικαιώματα της σειράς The Expanse

*
Το τελευταίο διάστημα, πολλές τηλεοπτικές παραγωγές είδαν την πόρτα της εξόδου από τη μικρή οθόνη και η σειρά The Expanse παραλίγο να αποτελέσει μέλος της σχετικής λίστας. Όμως, όπως ανακοίνωσε η Alcon Entertainment και προς ικανοποίηση του κοινού, η Amazon θα συνεχίσει την παραγωγή της σειράς από την τέταρτη σεζόν και μετά, από το σημείο ακριβώς που την αφησε το Syfy Channel. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο CEO της Amazon Jeff Bezos, κατά τη διάρκεια του International Space Development Conference, όπου εμφανίστηκε πλάι σε μέλη του cast. Το σενάριο της σειράς διαδραματίζεται στο μέλλον, 2 αιώνες μετά την παρούσα ημερομηνία, βασίζεται σε μια σειρά από νουβέλες που έγραψε ο James S.A. Corey και έχει να κάνει με την αποίκηση ενός νέου ηλιακού συστήματος. Με βάση τις κριτικές, η σειρά είναι μία από τις καλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών, όμως αυτό δεν αντανακλάται στα νούμερα τηλεθέασης. Ελπίζουμε ότι υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων της Αmazon, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*