Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 2 Μαΐου η πρεμιέρα της έκτης σεζόν του DC's Legends of Tomorrow (trailer)

Η CW δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη έκτη σεζόν του DC'S Legends of Tomorrow, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Μαΐου. Στη νέα σεζόν θα υπάρξει η προσθήκη της Lisseth Chavez στο cast ως Esperanza "Spooner" Cruz, μια Λατίνα από το Τέξας που θα φέρει αλλαγές στην ομάδα. Επιπλέον, το trailer μας δίνει λίγες πληροφορίες και για την πλοκή, καθώς η ομάδα προσπαθεί να σώσει την αρχηγό της Sara Lance, η οποία εξαφανίστηκε.

Στο DC's Legends of Tomorrow συμμετέχουν οι Caity Lotz (Sara Lance/White Canary), Dominic Purcell (Mick Rory/Heat Wave), Nick Zano (Dr. Nate Heywood/Steel), Jes Macallan (Ava Sharpe), Matt Ryan(John Constantine), Ramona Young (Mona Yu), Tala Ashe (Zari Tomaz) και Olivia Swann(Astra Logue). Μαζί με την Lisseth Chavez θα εμφανιστεί και η Aliyah O'Brien σε δευτερεύοντα ρόλο. Τέλος, θα επιστρέψει και ο γνωστός από το Arrow David Ramsey, σε άγνωστο ακόμη ρόλο.

Δείτε παρακάτω το trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*