Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Ιουνίου η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Rick and Morty (trailer)

Οι Rick και Morty επιστρέφουν ξανά σε νέες περιπέτειες με την 5η σεζόν του Rick and Morty να κάνει και επίσημα πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στο Adult Swim.

Η 5η σεζόν του Rick και Morty θα μας φέρει έναν πιο οικογενειακό χαρακτήρα όπως φαίνεται και μέσα από το trailer της, με τους Sanchez να βιώνουν (ως συνήθως) αλλόκοτες καταστάσεις, με εξωγήινους, σαδιστικά τέρατα και μεγάλα ρομπότ σε δράση.

Η 4η σεζόν της σειράς μας άφησε μια θεματική μάχη ενάντια του Galactic Federation και την σχέση του Rick Sanchez (Justin Roiland) με την Beth (Sarah Chalke) να μπαίνει σε ένα νέο χάσμα, αφήνοντας ερωτήματα για την ύπαρξη της Beth αλλά και για τον ίδιο τον Rick που βυθίζεται σε όλο και πιο έντονες προσωπικές δυσκολίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*