Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 23 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα για το νέο κύκλο επεισοδίων στο «Λόγω Τιμής»

*
Η πρεμιέρα για το νέο κύκλο επεισοδίων στη σειρά «Λόγω Τιμής» ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ με ένα νέο trailer. Μάνος, Μιχάλης, Ηρώ, Βασίλης, Άρης, Μάνια και Αθηνά εμφανίζονται και πάλι στην τηλεόραση, 20 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση. Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπρου Ζαρουτιάδη θα δείξει τους ήρωες στην ενήλική τους μορφή, όπου κάποιοι έχουν κάνει οικογένεια, κάποιοι σχέσεις, κάποιοι έχουν παιδιά και απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλο.



Τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα και Κύθηρα και το πρώτο επεισόδιο περιγράφεται ως εξής: «Οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο, μετά από την περιπέτειά του. Ο Βασίλης έχει φροντίσει να βρει ένα μικρό διαμέρισμα για τον φίλο του Μάνο και του έχει δώσει και τα πρώτα λεφτά για να μπορεί να κινηθεί ώσπου να ενταχθεί και πάλι στην κανονικότητα. Η Ηρώ έρχεται από τα Κύθηρα όπου ζει με τον επιχειρηματία σύζυγό της Θανάση και τα δύο τους παιδιά. Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που έχει μια σχολή χορού. Ο Άρης έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα και έχει δεσμό με τη Ζωή. Η Μάνια έχει προ πολλού χωρίσει με τον Φώτη και είναι παντρεμένη με τον Παύλο, έναν φιλήσυχο ψυχίατρο. Η Μάνια έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την Άννα και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Αθηνά έχει ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα. Τέλος, ο Μιχάλης διαπρέπει ως μεγαλοδικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Φοίβο. Το βράδυ του πάρτι, η παρέα ξεφαντώνει ως την στιγμή που…»

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*