Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 29 Δεκεμβρίου το Mandalorian spin-off The Book of Boba Fett στο Disney+

*
Η Disney αποκάλυψε τα πλάνα της για τη νέα σειρά The Book of Boba Fett, η οποία και έρχεται στις 29 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα Disney+. Το Mandalorian spin-off αποκαλύφθηκε πως θα διατεθεί προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, μαζί με μια πρώτη εικόνα και art που θα συνοδεύσει τις περιγραφές του στην εφαρμογή και το site. Ο πρωταγωνιστής Bobba Fette και η Fennec Shand (Ming-Na Wen) θα εξερευνήσουν τον πλανήτη Tatooine για να αναλάβουν αποστολές και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν απέναντι σε κάθε πρόκληση. Ο Temeura Morrison θα επιστρέψει στο ρόλο του ως Boba Fett. Την παραγωγή υπογράφουν οι Jon Favreu, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy και Colin Wilson. Αναμένουμε σύντομα και ένα νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*