Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Ιουνίου η πρεμιέρα του Loki στο Disney+ (trailer)

Η Marvel Studios ανακοίνωσε πως το Loki θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου 2021, δύο μέρες νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία. Αυτό σημαίνει πως νέο επεισόδιο θα κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη. Οι δύο προηγούμενες σειρές της Marvel, Wandavision και The Falcon and The Winter Soldier, έβγαζαν επεισόδια κάθε Παρασκευή αλλά τώρα που η προβολή των ταινιών της θα γίνει στους κινηματογράφους - ξεκινώντας 9 Ιουλίου με το Black Widow - φαίνεται πως η Marvel θέλει να αφήσει τις Παρασκευές κενές για μεγάλες πρεμιέρες ταινιών.

Η ιστορία της σειράς έχει να κάνει με τις παράλληλες διαστάσεις που δημιουργεί ο Loki κλέβοντας το Space Stone κατά την διάρκεια του Avengers: Endgame. Η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ την πρώτη του εμφάνιση στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα κάνει ο Owen Wilson ως Mobius M. Mobius, μέλος της οργάνωσης Time Variance Authority που έχει αναστατωθεί από τις ενέργειες του θεού της Asgard.

Δείτε παρακάτω το επίσημο announcement trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*