Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2022 θα ξεκινήσει η παραγωγή για το The Witcher Season 3 του Netflix

*
Η σειρά The Witcher επέστρεψε πρόσφατα με τη δεύτερη σεζόν της στο Netflix και φαίνεται πως ήδη έχουμε κάποιες πληροφορίες για την τρίτη. Όπως φαίνεται λοιπόν, στις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει η δουλειά της παραγωγής για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων, έτσι ώστε μετά να ακολουθήσουν και τα πρώτα γυρίσματα. Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρά άρθρο της ιστοσελίδας Redanian Ingelligence που πήρε στα χέρια της ένα πλάνο παραγωγής, τα πρώτα γυρίσματα για τη Season 3 θα αρχίσουν να γίνονται στο πρώτο τρίμηνο του 2022, δηλαδή μέχρι και τον Μάρτιο του νέου έτους, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Netflix. Μένει βέβαια να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίπτωση λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον που αφήνει αρκετά πράγματα ακόμη στον αέρα και για την τηλεόραση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*