Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο HBO Max μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες οι ταινίες της Warner Bros. το 2022

*
Η AMC Theaters ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Warner Bros. για τη διάθεση των ταινιών της στο HBO Max μετά την προβολή τους στον κινηματογράφο το 2022. Η συνεργασία των δύο εταιρειών περιλαμβάνει τον όρο οι ταινίες να διατίθενται μέσα από την υπηρεσία streaming τουλάχιστον 45 μέρες μετά από την πρεμιέρα τους στη μεγάλη οθόνη.

Η WarnerMedia το Δεκέμβριο του 2020 πρόσφερε στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Wonder Woman 1984 μέσα από το HBO Max την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Άλλες σημαντικές ταινίες της Warner όπως τα Godzilla vs. Kong, The Conjuring: The Devil Made Me Do It και Space Jam: A New Legacy έγιναν διαθέσιμες από την υπηρεσία μόλις 31 μέρες μετά από τις πρεμιέρες τους. Πιο πρόσφατα, το The Suicide Squad του James Gunn έγινε επίσης διαθέσιμο στο HBO Max από την πρώτη μέρα προβολής του στους κινηματογράφους.

Η νέα συνεργασία που ανακοίνωσε η AMC Theaters σημαίνει πως το 2022 οι συνδρομητές του HBO Max θα πρέπει να περιμένουν 45 μέρες (από την εκάστοτε πρεμιέρα) για να παρακολουθήσουν ταινίες όπως The Batman, Black Adam, The Flash, Fantastic Beasts 3 και Aquaman and the Lost Kingdom από την άνεση του ίδιου τους του σπιτιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*