Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix η τριλογία The Lord of the Rings

*
To Netflix UK & Ireland ανακοίνωσε ότι η τριλογία The Lord of the Rings θα είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική υπηρεσία από 1η Νοεμβρίου 2018. Περιλαμβάνει τις ταινίες The Fellowship of the Ring, The Two Towers και The Return of the King, όλες βασισμένες στο βιβλίο του J.R.R Tolkien και προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες την περίοδο 2001-2003, αποσπώντας συνολικά 17 βραβεία Oscar και συνάμα αποτέλεσαν το σκαλοπάτι για να εκτοξευτεί η καριέρα των Orlando Bloom και Dominic Monaghan. Οι συνδρομητές του Netflix θα απολαύσουν 11 ώρες και 22 λεπτά δράσης στον φανταστικό κόσμο της Middle-earth, ακολουθώντας την προσπάθεια του hobbit Frodo Baggins (Elijah Wood) να καταστρέψει το One Ring, δίνοντας οριστικό τέλος στην ύπαρξη του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*