Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix τα δικαιώματα της σειράς Titans

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Deadline, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για την εμπορική εκμετάλλευση της επερχόμενης σειράς Titans. Η ημερομηνία έναρξης για την προβολή των επεισοδίων μέσω Netflix δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, πάντως αυτό δεν θα συμβεί νωρίτερα από τις 12 Οκτωβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιερα στο DC Universe, που είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α. Η πλοκή ακολουθεί την ιστορία μιας ομάδας νεαρών ηρώων που άθελά τους βρίσκονται μπλεγμένη σε μια συνωμοσία που μπορεί να μετατρέψει τη Γη σε Κόλαση. Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) ως Dick Grayson/Robin, Teagan Croft (Home and Away) ως Raven, Anna Diop (24: Legacy) ως Koriand’r/Starfire, Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) & Minka Kelly (Friday Night Lights) ως Hawk & Dove, Bruno Bichir ως Dr. Niles Caulder και Lindsey Gort ως Police Detective Amy Rohrbach. Παρακάτω το νεότερο trailer για τη σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*