Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix τα δικαιώματα της ταινίας Extinction

*
To Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει τη ταινιοθήκη του με sci-fi παραγωωγές. Αυτή τη φορά αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας Extinction, ενός sci-fi thriller της Universal όπου πρωταγωνιστούν η Lizzy Caplan και ο Michael Pena. H ταινία θα έπρεπε κανονικά να έχει ξεκινήσει να προβάλεται από 26 Ιανουαρίου, όμως περίπου δυο μήνες πριν συμβεί αυτό το studio ακύρωσε τον αρχικό προγραμματισμό. Τώρα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix κάποια στιγμή εντός του 2018. Σύμφωνα με το σενάριο η Caplan και Pena είναι ζευγάρι, με τον δεύτερο να υποφέρει από επαναλαμβανόμενους εφιάλτες που έχουν να κάνουν με το θάνατο της οικογένειάς του. Μια εισβολή εξωγήινων κάνει την απειλή να μοιάζει όλο και πιο πραγματική, κάτι που αναγκάζει τον Pena να λάβει δραστικά μέτρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*