Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix τα δικαιώματα του Beverly Hills Cop 4

*
Η νεότερη ταινία του Eddie Murphy, το Dolemite is my Name του Netflix, απέδωσε, κάτι που σημαίνει πως η σχέση του ηθοποιού με την πλατφόρμα streaming θα συνεχίσει. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του Bob Bakish, CEO της Viacom, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς Beverly Hills Cop από την Paramount.

Η Paramount είναι θυγατρική της Viacom, όπως και η Nickelodeon, με την οποία το Netflix ήρθε αυτές τις μέρες σε συμφωνία για δημιουργίες νέων shows. Η εξαγορά αυτή του Netflix θα φέρει στην πλατφόρμα και το Beverly Hills Cop 4, το οποίο βρίσκεται σε αναμονή περισσότερες από δύο δεκαετίες. Ο ίδιος ο Eddie Murphy ανέφερε πως τα γυρίσματα για την ταινία θα ξεκινήσουν (με σκηνοθέτες τους Adil El Arbi και Bilall Fallah) μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή του επερχόμενου Coming to America 2.


Η πρώτη ταινία Beverly Hills Cop έκανε πρεμιέρα το 1984, η δεύτερη το 1987 και η τρίτη το 1994.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*